Dags att planera sommarsemestern

By Peter Karlsson,

Vi närmar oss jul och det är nu läge att redan börja planera för sommarsemestern. Ja, vi vet att det kan kännas tidigt men vi vet att det går fort och snart så ska vi skriva in i våra kalendrar när vi ska ha vår semester.

Det är aldrig fel att fantisera om var man vill åka och vilka städer man vill besöka. Kanske ni är globetrotters och har rest mycket i era dagar så då kanske det är dags att titta på vårt kära Sverige. Det kan finna s mycket att uppleva i vårt avlånga land. Bor ni längst i söder så kanske norr är vad so skulle kunna vara ett alternativ i sommar. Och bor ni längst upp i norr så kanske ett besök i Smygehuk skulle vara på sin palts.

Sätt er och fundera på vad som skulle kunna locka er att semestra hemma i Sverige denna sommar, det finns många smultronställen som ni säker skulle uppskatta. Kolla upp tips som kan vara bra att ha koll på inför när ni ska boka eventuella hotell och annat som kan vara bra att vara ute i god tid för att boka. Det kan vara skönt att ha vissa saker klara innan det börjar närma sig allt för mycket den första semesterdagen.