Att resa i Sverige

By Peter Karlsson,

Att Sverige är fantastiskt kan vi nog alla vara överens om och det kanske är dags att börja utforska vår hemland mer. Att resa i Sverige är inte svårare än att resa i något annat land. Vi har många vackra smultronställen att besöka under vår livstid.

Både ressätten och boenden är många gånger enklare att hitta än om man åker utomlands. Vi har hyfsat bra koll på de hotell som finns i våra städer och vi kan idag ta oss med tåg till de flesta platser i vårt avlånga land. Varför inte planera in en tågluff i Sverige till sommaren.

Börja längst upp i norr och åk neröver, det finns många härliga ställen att stanna till på under färden söderöver. Boka in er på något av stadens fina hotell och gör dagsutflykter till de sevärdheter som finns i närområdet. Under en eller två veckor borde ni kunna ta er igenom Sverige och fått uppleva massor på er resa.

Är ni mycket ute och reser i arbetet eller privat så kanske ni får bonus på både tågresa och hotellnätter vilket kan göra det hela lite billigare. Lycka till med er tripp och vi hoppas ni hittar nya smultronställen att besöka.