Inspirerande resor

Res iväg en stund och ladda om!

Att resa iväg till en i ny och spännande miljö får oss alla tänka i nya banor. Var du än befinner dig i livet – om du har problem på jobbet, svårt att motivera dig eller om du känner dig allmänt deppig – så kan en ny plats ge dig lust och energi att ladda om batterierna.

En positiv knuff utifrån tar dig vidare

När vi har det som mörkast i våra liv är det inte alltid lätt att bryta upp med det negativa på egen hand. Ofta får vi höra klyschor som ”bara att komma igen och tänka positivt” eller ”kör på bara och glöm bort allt det tråkiga”. Det är lättare sagt än gjort att bara gå vidare och lämna allt det negativa bakom sig. Ofta krävs det en starkare självinsikt och en inre styrka. Det kan också vara till stor hjälp att få en knuff i ryggen från en ny positiv influens.

Ett bra exempel på en knuff utifrån som kan få oss tillbaka i glada banor är att resa i väg till en plats man aldrig besökt förrut. På den här sidan skall vi hitta den rätta resan och upplevelsen som ger dig en perfekt nytändning. Vi vill hitta något som kombinerar både nya och intressanta intryck med personlig utveckling och motivation.

En resa skall förenas med en aktivitet

Det är en sak att bara resa iväg från din vardag men en annan sak att faktiskt göra någonting under resan. En resa skall förenas med aktivitet: det kan till exempel vara tennis, golf, yoga eller meditation. Genom att du aktiverar dig i något kul och uppfriskande kommer du sakta att ta dig tillbaka till den glada och härliga person du bär inom dig.

Välkommen till oss – snart så reser vi iväg!