Tips på bra vinterresor

By Peter Karlsson,

Sommaren börjar tappa sin lust att värma våra kroppar och det kanske börjar hos vissa att spira en längtan om vinter och skidor. Självfallet så vill vi ge tips på bra vinterresor för dig som börjar längta efter snö och skidåkning.

Via Skistar så kan ni hitta fantastiska upplevelser både här hemma i Sverige, men också i Norge och österrikiska Tyrolen närmare bestämt St. Johann in Tirol. Visst är Sverige fantastiskt på många sätt och den skidåkning som erbjud i Åre, Sälen och andra ställen håller hög klass. Varför inte boka in redan nu en resa till någon av de skidorter som Skistar erbjuder. De flesta platser har snö i november och fram till i april, maj som längst. Kanske ett nyårsfirande i Åre skulle vara något att satsa på.

Förutom skidåkning utför så finns det mycket annat att upptäcka på dessa orter. Det finns ett rikt restaurang liv för kvällsaktiviteter och dagarna kan fyllas med vandring, naturupplevelser och aktiviteter på annat sätt. Efter dags skidåkning så kan det vara skönt att koppla av med en After Ski på något av de ställen som anordnar detta för att avsluta dagen på en trevlig restaurang med god mat och dryck.

Vi hoppas ni kommer iväg på en härlig vintersemester i något av de orter som Skistar erbjuder och att ni får en avkopplande tid till fjälls. Och kom ihåg, skippa alltid sista åket.