Spännande resmål

By Peter Karlsson,

Glöm att åka på en safariresa till Afrika eller en smakupplevelse resa till Frankrike. Allt detta går att uppleva och göra i Sverige och mer därtill. Sverige är ett land med stort utbud av både sevärdheter, matupplevelser och spännande landskap. vi har här försökt ta upp några av de bästa restipsen inom Sverige.

Huvudstaden är alltid ett trevligt resmål, här finns ju Gröna Lund och massor av trevlig shopping för den shoppingsugne. Är man hungrig så finns flertalet av fina och bra restauranger att hitta i Stockholm. Gillar man museum så finns bland annat Fotografiska Museet och Naturhistoriska Museet där man kan tillbringa flera timmar och bli förundrad och överraskad.

Göteborg och Malmö är ju några andra stora städer som är värda ett besök, men vi tänkte presentera ett litet mer annorlunda och spännande resmål. I Strömsund i Jämtland kan man åka på safari bland vilda svenska djur, där man spanar efter älg, björn, järv eller räv. Ett safari i Sveriges vildmark som du sent kommer att glömma. Som tur är så behöver du inte övernatta ute i skogen utan det finns trevligt boende med lyxiga viltmiddagar att unna sig.

Att Sverige är fantastisk kan vi vara överens om, och det finns många smultronställen runt om i vårt avlånga land som är värda ett besök, Strömsund är ett av dom!