Spara pengar vid regelbundet resande

By Peter Karlsson,

Om man regelbundet reser runt i Sverige så finns det mycket pengar man kan spara genom att hitta rätt erbjudanden. Här har vi några av de bästa bonussystemen och erbjudandena som finns för svenska storresare.

Billigare och bättre boende

Elite hotels gästprogram är det självklara valet om man vill resa i stil och samtidigt få det bästa priser möjligt. Med Elite hotels system kan man gå upp i olika nivåer där varje ger tillgång till mer och bättre förmåner.

Den högsta nivån man kan nå hittar man efter 55 hotellnätter. Då får man förutom viss rabatt, mineralvatten på rummet, en check i restaurangen på 150kr per dag, gratis uppgradering av rum och garanterat rum även gratis tvätt samt en stor mängd viptjänster.

För varje krona som spenderas får man även poäng vilket sedan kan bytas in till frinätter, hyrbilar eller en massa andra roliga och användbara saker.

Res fritt med tåg

Om man reser väldigt ofta med tåg så finns det ingenting som slår SJs årskort. Beroende på vilken klass och vilka andra bonustyper man vill ha så kan man för från 43 300kr resa hur mycket man vill inom Sverige. Förutom vanlig sittplats kan man även få tillgång till sov och liggvagnscupe vilket gör att man kan spara än mer pengar på boende om man planerar rätt.

Bortsett från resorna får man även tillgång till SJ lounge som finns i Stockholm och Göteborg. Där finns det möjlighet att ladda datorn, surfa och ta en fika för den som är intresserad.